Second slide
Wil je een kenteken zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct een kenteken zoeken en alle RDW voertuiggegevens inzien, autoschade achterhalen, tellerstand controleren en volledig NAP rapport ontvangen. Een kenteken opzoeken is eenvoudig, vul het nummerbord hieronder in en doe de kenteken check.

GEVOLGD WORDEN AAN DE HAND VAN HET KENTEKEN RDW

LOGO-CJIB-300x87Het kenteken RDW is een unieke cijfercombinatie waaraan een voertuig geïdentificeerd kan worden. Het kenteken RDW zorgt ervoor dat overheidsinstanties weten van wie een bepaald voertuig is. Zo weet het CJIB bijvoorbeeld waar ze de boetes heen mogen sturen aan de hand van het kenteken RDW. Ook voor particulieren kan het kenteken RDW een bron van informatie zijn. Zo kan je aan de hand van de nummerplaat RDW bijvoorbeeld informatie achterhalen over het voertuig zelf, maar ook kan je aan de hand van het nummerbord RDW ook controleren of de opgegeven kilometerstand wel klopt.

Kenteken RDW ook een bron van informatie

De nummerplaat RDW begint echter ook op een andere manier een bron van informatie te worden. Dit wordt gedaan door speciale camera’s. Deze camera’s zijn in staat om de nummerplaat te scannen. Aan de hand van deze scans kan veel voertuiginformatie worden achterhaald. Zo kan justitie voertuigherkenning door justitie worden gebruikt om auto’s met openstaande boetes aan de kant te halen of om gezochte personen op te sporen.

Ook particulieren kunnen voordeel halen uit deze voertuigherkenning

VoertuigherkenningOok particulieren kunnen voertuigherkenninggebruiken. Te denken valt bijvoorbeeld aan pompstations. Daar zijn zogenaamdedoorrijders een steeds groter probleem. Doorrijders zijn mensen die wel tanken, maar een stop bij de kassa even overslaan. Door voertuigherkenning te gebruiken kunnen pomphouders de nummerplaat automatisch scannen. Bij afwijkingen in de nummerplaat, of een registratie van al eerder doorrijden kunnen pomphouders zo met één druk op de knop de pomp blokkeren.

 

Voertuigherkenning in andere sectoren

Voertuigherkenning kan in tal van sectoren worden ingevoerd. Het doel is dan vaak om deveiligheid te verhogen. Natuurlijk is dat zo, maar daar kleven ook wel weer een aantal haken en ogen aan. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als een nummerplaat in  foutief in een database komt te staan? Of wat als het voertuig van eigenaar wisselt? De ene eigenaar mag misschien een boef zijn, dat wil natuurlijk niet zeggen dat de nieuwe eigenaar dat ook is. De nummerplaat RDW kan niet veranderd worden. Het hoort bij het voertuig. Aan de ene kant is het misschien prettig dat het nummerbord RDW gekoppeld is aan het voertuig, aan de andere kant is dit in combinatie metvoertuigherkenning mogelijk een potentiele ramp.

4 Comments

 1. Duane Carragher February 15, 2019 at 1:37 am

  I all the time used to read article in news papers butnow as I am a user of net thus from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

  http://www.yahoo.com

 2. Paz Hands March 5, 2019 at 6:31 pm

  Whats up this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  http://bit.ly/emails4less

 3. FrancescoBig April 8, 2019 at 4:42 pm

  Hi. Very interesting article but it’s hard to find rdw-kentekenzoeken.nl in search results.
  You are out of google’s top 10, so you can’t expect big traffic.

  You need high quality backlinks to rank in serps. And you can get them for
  free, just search in google: fasrixo’s tools

 4. OlaBig April 12, 2019 at 12:04 pm

  Hello. I have checked your rdw-kentekenzoeken.nl and i see you’ve got
  some duplicate content so probably it is the reason that you don’t rank hi in google.
  But you can fix this issue fast. There is a tool that creates content like human, just
  search in google: miftolo’s tools

Leave A Comment